Just nu: SOMMARKAMPANJ ☀ -20% på ALLT

Handtruck Elektrisk PTE15N

Smidig och lättanvänd motordriven handtruck

Handtruck Elektrisk PTE15N. Med underhållsfria litiumbatterier som har inbyggd laddare behöver du inte längre oroa dig för avbrott i arbetet. Smart design, robusthet och ergonomi är bara några av de funktioner som vår modell av motorlyftvagnen erbjuder.

Handtruckarna är utrustade med effektiva drivmotorer, speciellt konstruerade för professionellt bruk. Curtis-styrsystem ger dig precision och kontroll vid varje förflyttning. De inbyggda fjädrande stödhjulen möjliggör smidig krypkörning när det behövs, vilket gör att du kan manövrera på trånga platser med lätthet.

Det elektromagnetiska bromssystemet kan enkelt växlas mellan automatiskt bromsläge och neutralt läge, vilket ger dig flexibilitet och säkerhet under användning. Med motordrivna handtruckar får du bra prestanda och pålitlighet, perfekta för att ta itu med dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du kombinerar dessutom fördelarna av manuell och elektrisk gaffellyftvagn, vilket gör den till det perfekta valet för dina lyftbehov.

  • Basmodell
  • Underhållsfria litiumjonbatterier med inbyggd laddare
  • Kompakt med liten vändradie
25 652 kr

;