Just nu: SOMMARKAMPANJ ☀ -20% på ALLT

Lyftbord Edmolift T-Serie, E och U-formad

U och e-formad, lyftkapacitet 600-2000 kg

Ett lågbyggt lyftbord med en patenterad lyftmekanism i hög kvalitet som underlättar tunga lyft i verkstaden, på lagret och vid montering och packning. Den låga inbyggnadshöjden gör inbyggnadsgrop överflödig.

Med den öppna plattformen kan man enkelt hantera pallar med vanlig pallyft utan att behöva en uppkörningsramp. Det ökar flexibiliteten när det gäller användningsområde och minskar på installationskostnaden.

Svensktillverkade lyftbord med pulverlackerade ytor för hög finish och slitstyrka. IP54-klassat elsystem med M12-anslutningar möjliggör ett brett utbud av ”plug and play”-tillbehör, såsom sensorer, kablar induktiva växlar och nya enheter. Operatören kan enkelt programmera önskade funktioner kring lyftens rörelser. Enkel eftermontering av tillbehör som gränslägen och extra manöverdon.

Klämskyddsramen på bordets undersida är justerbar och högkänslig vilket förhindrar att bordet sänks om någon kommer i kläm under det.

24 V DC styrsystem och manöverdon med dödmansgrepp. PLC-styrning med funktionsprogrammering, Underhållsfria lager. Klämskyddsavstånd mellan samtliga rörliga delar på lyftbordet. Överbelastningsskydd med elektriska slangbrottsventiler. Mekaniska spärrar för säkert underhåll.

- Arbetscykler: 3-6 cykler/h, beräknat på 1 skift och 5 dagar per vecka.
- Testade för 32.000 cykler.
- Lyftborden är CE-märkta och godkända enligt lyftbordsstandard SS-EN 1570-1.

Lyftborden kan anpassas med olika tillbehör eller 1-fas. Kontakta oss för offert.

  • Allmän drift 3-6 lyft/h
  • Fristående aggregat
  • Kan hanteras med vanlig pallyft
Från 44 376 kr
Filter
900
1080
1180
1350
1450
1000
2000

;