Lyftbord Edmolift Armlyft

armlyft ger skonsam arbetsställning, flera utföranden

Armlyftens unika funktion ger en ergonomisk arbetsplats med bra fotutrymme, skonsam arbetsställning och överlägsen åtkomlighet. Armlyften är idealisk för att hantera gods och komponenter i pallar, lådor eller containers. Eftersom Armlyften tiltas neråt är den speciellt lämpad för höga pallar, lådor och containers. Allteftersom nivån i pallen ändras kan höjden och arbetsvinkel justeras för att hela tiden upprätthålla en bekväm arbetsställning.

Svensktillverkade lyftbord med pulverlackerade ytor för hög finish och slitstyrka. IP54-klassat elsystem med M12-anslutningar möjliggör ett brett utbud av ”plug and play”-tillbehör, såsom sensorer, kablar induktiva växlar och nya enheter. Operatören kan enkelt programmera önskade funktioner kring lyftens rörelser. Enkel eftermontering av tillbehör som gränslägen och extra manöverdon.

Klämskyddsramen på bordets undersida är justerbar och högkänslig vilket förhindrar att bordet sänks om någon kommer i kläm under det.

24 V DC styrsystem och manöverdon med dödmansgrepp. PLC-styrning med funktionsprogrammering, Underhållsfria lager. Klämskyddsavstånd mellan samtliga rörliga delar på lyftbordet. Överbelastningsskydd med elektriska slangbrottsventiler. Mekaniska spärrar för säkert underhåll.

- Arbetscykler: 3-6 cykler/h, beräknat på 1 skift och 5 dagar per vecka.
- Testade för 32.000 cykler.
- Lyftborden är CE-märkta och godkända enligt lyftbordsstandard SS-EN 1570-1.

  • Allmän drift 3-6 lyft/h
  • Enkel reglering av arbetshöjd och vinkel
  • Tiltbar med rasskydd
Från 54 930 kr
Filter
800
1300
1310
1510
1730
1000
1300
1380
750
1500

Du kanske även gillar