Meny

Transportvagn, Flakvagn & Långgodsvagn

Läs mer om
per sida
Visning
Långgodsvagn
längd 2800 mm, max 800 kg
  • Instegsmodell
  • Avtagbart och justerbart handtag

Transportvagn, Flakvagn & Långgodsvagn

Har du behov av en större vagn som klarar av extra långt gods? Med en transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn får du en vagn som klarar av tunga transporter där godset är extra långt. En transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn är en lättmanövrerad vagn även i trånga utrymmen som klarar av en mängd olika arbetsuppgifter. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av transportvagn, flakvagn och långgodsvagn, tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

När är en transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn ett bra hjälpmedel?

Hanterar du ofta längre gods i din vardag? Handlar det om lister, bräder, stålrör eller liknande? När man ska transportera långgodsmaterial vill man oftast inte behöva göra en manuell hantering, då det innebär mycket tid går förlorad. Med en transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn förenklar du transporterna enkelt, och du besparar din personal onödiga manuella arbetsmoment. Oftast handlar det om produkter som också väger mycket, vilket gör det viktigt att din vagn klarar av rejält med vikt. Med en transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn minskar du riskerna vid för olyckor genom överhäng under transporten, samt ökar säkerheten för att ditt långgods inte ska bli skadat under transporten. Vi har vagnar som klarar allt från 200 kg ända upp till 3500 kg, så det finns en transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn som passar alla olika typer av behov. Många av våra vagnar går att koppla till på en truck eller liknande typ av transportmedel som underlättar transporten när det är extra tungt. Vår transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn kommer oftast med fyrhjulsstyrning som gör vagnen lättmanövrerad i trånga utrymmen. Med sin fyrhjulsstyrning minskas behovet av vändradie vilket ökar dina möjligheter på var du kan använda din vagn. Vår transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn kommer med massiva gummihjul alternativt luftgummihjul. Luftgummihjul gör att du får en mjukare gång under transport vid ojämnheter.

Har du frågor eller funderingar kring transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn?

Är du osäker på vilken typ av vagn som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!