<

Meny

Arbetsplattform & Rullställning

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Plattformsstege Proffs
 varianter
halksäker räfflad aluminium, 6-15 steg
  • Basmodell
  • Skyddsräcke
  • Mobil

Arbetsplattform & Rullställning

Med en rullställning eller arbetsplattform skapar du en säker miljö för arbete på hög höjd. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av rullställning och arbetsplattform, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Fördelar med en rullställning eller arbetsplattform

Har du behov av att komma upp högt för ditt arbete men behöver mer arbetsyta än en stege kan ge dig? En rullställning eller arbetsplattform kan i så fall vara rätt lösning för ditt behov! En rullställning eller arbetsplattform är enkel att montera, transportera samt förvara, vilket gör den till en utmärkt lösning i arbetet.

Den stora fördelen med en rullställning eller arbetsplattform jämfört med en vanlig byggställning är att den är enkel att flytta. Våra ställningar kommer med låsbara hjul vilket gör att du kan känna dig trygg att din plattform inte kommer flytta på sig när du arbetar på den. Samtidigt som den är flyttbar är din ställning eller plattform även anpassningsbar på vilken arbetshöjd du kan stå på. För högt arbete är vår byggbara rullställning Delling Proffs rätt lösning där du enkelt bygger ut den efter behov. För enklare arbete är vår arbetsplattform i aluminium en bra lösning. Rullställningar och arbetsplattformar av den här typen ger dig en stor yta att stå på jämfört med till exempelvis en stege, vilket ger dig mer säkerhet och trygghet när du ska utföra arbete som till exempelvis målning eller renovering.

Har du frågor eller funderingar kring rullställning eller arbetsplattform?

Är du osäker på vilken typ av rullställning eller arbetsplattform som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!