<

Meny

Stege & Aluminiumställningar

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Stegar & Aluminiumställningar

aluminium, BxDxH 420x560x610 mm
795 kr
halksäker räfflad aluminium, 6-15 steg
 varianter
Från 9 555 kr
aluminium, flera längder
 varianter
Från 925 kr
flamsäker, flera längder
 varianter
Från 1 850 kr
halksäker räfflad aluminium, 6-15 steg
 varianter
Från 9 555 kr

Stege & Aluminiumställningar

Har du behov av att nå högre i vardagen? Med en stege eller aluminiumställningar får du verktyget som hjälper dig nå till nya höjder! Vi på Gerdmans har ett brett utbud av stegar och aluminiumställningar, allt från arbetsbockar och trappstegar till räddningsstegar och arbetsplattformar. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Nå nya höjder med en stege eller aluminiumställning

Beroende på vad du har för behov finns det stegar som passar mer eller mindre bra för arbetsuppgiften. Om du bara behöver komma upp en liten bit här en arbetsbock eller stegpall den bästa lösningen. Med en arbetsbock eller stegpall får du en liten och oftast fällbar stege som är smidig att bära med sig dit man behöver den. Tack vare sin lilla storlek är en arbetsbock eller stegpall även enklare att förvara, då den inte tar upp lika mycket utrymme som en traditionell stege. För en mer traditionell lösning är en trappstege eller arbetstrappa vanligast. En trappstege kommer med en plattform på toppen och känns enkelt igen på sin A-form, vilket gör det möjligt att arbeta på olika höjder på stegen. Genom sin utformning är en trappstege en flexibel lösning som du kan använda på flera olika sätt. En trappstege är en fristående typ av stege som inte behöver en vägg eller liknande att luta sig mot, vilket gör att du kan använda den på flera olika platser. Är du ute efter att nå så högt som möjligt är en traditionell aluminiumstege eller utskjutsstege den rätta lösningen. Den här typen av stege är den klassiska varianten som man lutar mot en vägg för att få stabilitet. Tack vare att den inte är vikbar är den lättare än en trappstege vid lika längd (hälften så mycket material att bära), vilket en del föredrar.

Har du behov av en hel plattform du kan arbeta på vid höga höjder är en aluminiumställning rätt lösning. En aluminiumställning är vanligt att använda sig av när man målar tak eller gör andra typer av renoveringar där man behöver mycket material högt upp. En vanlig trappstege räcker oftast inte till och kan bli jobbig att stå på under lägre perioder. Med en aluminiumställning eller arbetsplattform får du en rejäl arbetsyta du kan stå på där du samtidigt kan känna dig trygg och säker.

Har du frågor eller funderingar kring stegar och aluminiumställningar?

Är du osäker på vilken typ av stege eller aluminiumställning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!