Utfartsspegel

För utomhusbruk, olika storlekar

Utfartsspegel, utomhusbruk. Förbättra säkerheten vid utfarter och korsningar med en synbar trafikspegel

Trafikspegel och utfartsspegel som är tillverkad i akryl med RA2-folierad reflexram för bättre sikt och synlighet. Tillverkad i akryl med en ram av mycket hög kvalitet som gör att spegeln är särskilt lämpad för utomhusbruk. Spegeln är fixerad med silikon i en stabil UV-beständig ram med extra förstärkning på baksidan. Silikon förhindrar att fukt tränger in och ger trafikspegeln en längre livslängd.

Tätförsluten spegel för ökad livslängd. Kraftig 4-punktsinfästning på baksidan. Smidig inställning av vinkel och lutning. Vindskyddad och godkänd för att klara upp mot orkanstyrka. Stolpfäste för stolpar ø55-85 mm ingår.

Siktavstånd innebär att föremålet reflekteras tydligt och klart inom det avstånd som spegeln är optimerad för. Föremål syns såklart även på både kortare och längre avstånd, men inte lika klart och tydligt som det gör inom specificerat avstånd. Avståndet gäller åt båda hållen från spegeln. Står du nära spegeln och betraktar eller om du tittar i spegeln från distans så är avståndsuppfattningen den samma.

Levereras med flexibelt fäste för uppmontering.

Finns i flera olika storlekar.

  • Basmodell
  • Rund/rektangulär
  • Inomhus/utomhusbruk
Från 4 430 kr
Filter
600
800
1000
1200
600
800
400
600
800
1000

;