Övervakningsspegel, förstärkt

för inomhus och utomhusbruk, olika storlekar

Övervakningsspegel, förstärkt, inomhus och utomhusbruk. Övervakningsspegel för tuffare miljöer som lager, parkeringar, byggnad och produktionsytor. Övervakningsspegeln är gjord av slagbeständig akryl (70% starkare än glas). En mycket hållbar spegel med sluten baksida som dessutom är helt förseglad med ett omslutande plastskydd. Kan därmed också användas i livsmedelsindustrin.

Spegeln är försedd med en extra kraftig ram för att absorbera stötar.

En övervakningsspegel som passar perfekt för butiker och ger dig en optimal överblick över lokalen. Spegeln kan även placeras i produktionsanläggningar för att förhindra olyckor och skapa en trygg miljö. Rekommenderat avstånd 1 till 4 meter.

Siktavstånd innebär att föremålet reflekteras tydligt och klart inom det avstånd som spegeln är optimerad för. Föremål syns såklart även på både kortare och längre avstånd, men inte lika klart och tydligt som det gör inom specificerat avstånd. Avståndet gäller åt båda hållen från spegeln. Står du nära spegeln och betraktar eller om du tittar i spegeln från distans så är avståndsuppfattningen den samma.

Finns i både runt och rektangulärt utförande. Levereras med teleskoparm för uppmontering.

  • Basmodell
  • Rund/Rektangulär
  • Inomhus/utomhusbruk
Från 1 260 kr
Filter
600
800
350
500
600
800
400
600