<

Meny

Skyddsprofiler, Hörnskydd & Kantskydd

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Ytskydd skyddsprofil
 24 varianter
mjuk kärna, färdiga bitar eller kapad i längd
Rörskydd skyddsprofil
 varianter
mjuk kärna, färdiga bitar eller kapad i längd
Hörnskydd skyddsprofil
 27 varianter
mjuk kärna, färdiga bitar eller kapad i längd
Kantskydd skyddsprofil
 18 varianter
mjuk kärna, färdiga bitar eller kapad i längd

Skyddsprofiler, Hörnskydd & Kantskydd

Med en skyddsprofil, hörnskydd eller kantskydd kan du enkelt markera och varna för tydliga risker vid kanter, utskjutande delar eller andra typer av faror. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av skyddsprofiler, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Så fungerar en skyddsprofil

Har du problem med olyckor på din arbetsplats, folk som slår huvudet i lågt hängande utskjutande balkar eller liknande? Ibland kan det vara omöjligt att hitta en lösning kring ett problem, utrymmet man behöver vistas i ser ut som det gör och det går inte att ändra på. Då kan det vara viktigt att använda sig av en skyddsprofil, hörnskydd eller kantskydd för att markera var de farliga utskjutande delarna finns i området. Genom att använda dig av en skyddsprofil blir det enkelt att upptäcka var en olycka kan vara framme om man inte är försiktig. Vi har skyddsprofil, kantskydd och hörnskydd i gul/svart eller röd/vit variant som klart och tydligt varselmarkera för de personer som vistas i utrymmet. I vårt sortiment av skyddsprofil, hörnskydd eller kantskydd finns det olika typer av utformning på skyddet, hitta den som passar in på just ditt behov!

Har du frågor eller funderingar kring skyddsprofil, kantskydd eller hörnskydd?

Är du osäker på vilken typ av skyddsprofil, kantskydd eller hörnskydd som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!