<

Meny

Plastridå & Svetsskärm

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Svetsskärm Premium 1-delad
 varianter
flyttbar, olika färger
 • Premiummodell
 • Monterad
 • Mobil
Svetsskärm Premium 3-delad
 varianter
flyttbar, olika färger
 • Premiummodell
 • 3-delad
Svetsskärm Basic
 varianter
HxB 2000x1400 mm, olika färger
 • Basmodell
 • Omonterad
Plastridå Industri
 varianter
utmärkt som barriär mot ångor, damm och ljud
 • Basmodell
 • Inom eller utomhusbruk
 • Isolerar mot kyla
Plastridå Industri Cold
 varianter
utmärkt som barriär mot ångor, damm och ljud
 • Används med fördel i kalla miljöer
 • Högkvalitativ PVC

Plastridå & Svetsskärm

Har du behov av isolering på din arbetsplats från värme och kyla? Med en plastridå i en stor öppning löser du ditt problem snabbt och enkelt! Har du även öppna svetsstationer i områden där mycket människor passerar? Med en svetsskärm skyddar du ögonen från skadligt ljus på de passerande människorna. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av plastridå och svetsskärm för industri och lager, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av plastridåer

Har du en stor öppning på jobbet med mycket fottrafik som skapar problem för dig? Kanske öppningen leder direkt ut mot naturen och du behöver ha den öppen dygnet runt för din trucktrafik, men du vill undvika värmebortfall? Med en isolerande plastridå löser du enkelt problemet! En plastridå håller inne värmen i lokalen samtidigt som det blir enkelt för truckar och annan rörlig trafik att ta sig in och ut ur området. Vår plastridå måttbeställs och anpassas efter förutsättningarna på just din plats, vilket gör att den behåller sin effektivitet på rätt sätt. Inga onödiga hål eller liknande på sidorna där värme eller kyla kan läcka in eller ut. Vår plastridå går att få tag på i två olika varianter, antingen en standard eller en isolerad variant. Den isolerade plastridån är vanlig att använda i köldrum eller ett köldlager till exempelvis. Med sina tre olika stora våder går det att få den perfekta plastridån just för ditt behov.

Olika typer av svetsskärmar

Om det svetsas på din arbetsplats regelbundet vet du att man behöver ha en utsug för luften samt rätt skyddskläder för svetsarna. Men har du tänkt på att även skärma av svetsstationen för dina andra medarbetare? Med en svetsskärm kan du enkelt skärma av svetsstationen och undvika ögonskador på förbipasserande medarbetare som saknar rätt skyddsutrustning. Vid tillfälliga svetsjobb har vi en mobil svetsskärm som man enkelt kan förflytta till arbetsplatsen där den behövs. För mer fasta installationer finns det även fast svetsskärm att tillgå. Det viktigaste är att man har en svetsskärm som avskärmar ordentligt så ingen blir utsatt för onödigt svetsljus eller svetsstänk i onödan.

Har du frågor eller funderingar kring plastridå eller svetsskärm?

Är du osäker på vilken typ av plastridå eller svetsskärm som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!