Meny

Markeringsfärg, Markeringstejp & Halkskyddstejp - Allt för markering

Läs mer om
per sida
Visning
Halkskyddstejp
 varianter
finns i flera färger, för inom- och utomhusbruk
  • Basmodell
  • Bra fäste i tuffa miljöer
Markeringstejp för golv
 varianter
för inomhusbruk
  • Basmodell
  • Bra fäste i tuffa miljöer
Varningsband
 varianter
500 meter, på rulle
Markeringsfärg Startset
 varianter
markeringsvagn BASIC inklusive färg
Markeringsfärg
 12 varianter
flera olika färger, färg till vagn BASIC
  • Basmodell
  • Miljövänlig drivgas
Golvmarkering
 varianter
av laminerad vinyl, olika utförande
  • Basmodell
  • Tåliga

Markeringsfärg, Markeringstejp & Halkskyddstejp - Allt för markering

Genom att använda dig av markeringsfärg, markeringstejp, halkskyddstejp och varningsband skapar du de rätta förutsättningarna för att göra en ordentlig golvmarkering som ingen kan missa! Vi på Gerdmans har ett brett utbud av markeringsfärg, markeringstejp, halkskyddstejp och varningsband, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av markering

Beroende på om du har behov av att skapa en markering inomhus eller utomhus är våra olika lösningar bättre eller sämre. För utomhusbruk är vår rekommendation att använda sig av markeringsfärg. Med markeringsfärg får du en väderbeständig markering som håller för lång användning. Markeringsfärg har en hög pigmentandel vilket gör den väl synlig och är snabbtorkande. För den här typen av golvmarkering är det lämpligt att börja med ett komplett startset för markeringsfärg som innehåller allt du behöver för att komma igång direkt. Med en markeringsvagn går du lätt exakta linjemarkeringar med din markeringsfärg. För utomhusmarkering är den här typen av produkt den absolut mest effektiva och praktiska lösning du kan hitta.

Har du behov av att skapa en golvmarkering inomhus? För inomhusbruk är halkskyddstejp eller markeringstejp den bättre lösningen. Med halkskyddstejp och markeringstejp skapar du snabbt och enkelt den typ av golvmarkering du behöver, utan att göra en permanent förändring på underliggande golv. Behöver du markera avståndet i ett kösystem som man ska hålla? Med markeringstejp blir det snabbt löst! Har du en trappa som är hal för dom som går inomhus? Med halkskyddstejp säkrar du snabbt och enkelt upp trappstegen för att undvika olycka! Detta är bara två exempel på där man kan använda sig av markeringstejp eller halkskyddstejp, bara din fantasi sätter gränsen!

Märker du att folk går in i områden dom inte ska? Då kan ett varningsband vara en bra lösning. Ett varningsband är en snabb och enkel lösning för att spärra av ett område. Dra ut rätt mängd varningsband kring området där du inte vill ha besökare, så får alla ett visuellt förtydligande om var de inte är önskvärda. Våra varningsband går att få i röd-vit kombination eller den mer klassiska svart-gula varianten.

Har du frågor eller funderingar kring markeringstejp, halkskyddstejp, markeringsfärg eller varningsband?

Är du osäker på vilken typ av markering som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!