Påkörningsskydd Kilan 1-balk

Flera storlekar

Påkörningsskydd Kilan 1-balk. Flexibelt påkörningsskydd som enkelt och snabbt skärmar av arbetsytor och truckgångar. Påkörningsskydd Kilan levereras förmonterat och går enkelt att installera.

Kilan är återfjädrande vilket innebär att skyddet deformeras vid påkörning för att sedan återgå till orginalformen. Skydden absorberar 80% av kraften genom sin fjädrande funktion, detta ger möjlighet att absorbera påkörningskraften och samtidigt vara skonsam mot truck och last. Tål att köras på flera gånger utan att bytas ut.

Sparar kostnader för underhåll och reparationer av golv. Extremt lång livslängd ger er den lägsta totalkostnaden. Godkända för att stå emot 10 kJ, motsvarar en 3,5 tons truck i full hastighet 7,5 km/h.

Ytterändarna är försedda med extra skyddsprofil för att öka säkerheten och storleken. Tillverkad av HDPE plast med fotplatta av stål, hela påkörningsskyddet är 100% återvinningsbart.

Passar både inomhus och utomhus. Levereras komplett med betongskruv, Fischer ULTRACUT FBS II. Testad och godkänd enligt TÜV.

  • Skonsam och återfjädrande
  • Modern avspärrning
  • 100% återvinningsbar
Från 10 240 kr
Filter
1000
1500
2000

;