<

Meny

Säkerhet & Skydd

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Säkerhet & Skydd

Att ha rätt skydd och en god säkerhet för att undvika arbetsplatsolyckor är en av de viktigaste sakerna man kan fokusera och arbeta med på en arbetsplats. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av produkter för säkerhet och skydd, allt från påkörningsskydd och avspärrning till maskinskydd och industrispeglar. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Läs mer om hur du skapar en säker arbetsplats

Så skyddar och säkrar du din arbetsplats

Har du en arbetsplats med gångtrafikanter och annan typ av trafik konstant i rörelse? Då är det viktigt att du har rätt typ av skydd för att undvika arbetsplatsolyckor. För de vägar där gångtrafikanter och trucktrafik kommer i närhet av varandra är påkörningsskydd ett utmärkt hjälpmedel. Med ett påkörningsskydd i stål skyddar du din lokal från onödiga skador och människor från att bli påkörda. Kombinera med en industrispegel eller kupolspegel så blir det enkelt för chaufförerna att se runt hörnor eller dolda vinklar. Har du gångtrafikanter som rör sig där dom inte ska vara kan avspärrningsband och trafikkoner vara ett bra sätt att visuellt visa var dom ska vara alternativt inte vara.

Genom maskinskydd och nätväggar kan du skydda personal från klämskador eller andra typer av skador och se till att ingen obehörig går in på området. Genom att skylta upp med skyltar och märkning blir det omöjligt att inte veta om man får eller inte får vara i ett område. Detta är bara en handfull av de lösningar vi erbjuder inom säkerhet och skydd. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Har du frågor eller funderingar kring säkerhet och skydd?

Är du osäker på vilken typ av produkt som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!