<

Meny

Sortimentskåp & Smådelskassett

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Sortimentsskåp Terris
 varianter
med både små och större lådor
  • Stor variationsmöjlighet
  • Komplett med avdelare
  • Proffesionellt smådelsskåp

Sortimentskåp & Smådelskassett

Har du behov av en smart förvaringslösning för dina smådetaljer? Med ett sortimentskåp eller en smådelskassett får du en enkel och smidig lösning för alla dina smådetaljer. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av sortimentskåp och smådelskassett, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av sortimentskåp och smådelskassett

Använder du dig av mycket smådetaljer i ditt arbete? Kanske du har en monteringsstation och behöver använda dig av flera olika typer av skruvar eller liknande? Har du märkt att det har varit svårt att hålla ordning och reda på alla dina smådetaljer? Med ett sortimentskåp eller en smådelskassett får du ordning och reda på situationen på ett enkelt sätt! Vi har sortimentskåp och smådelskassett med allt från 24 lådor ända upp till 48 lådor, tillräckligt med sorteringsmöjligheter även för den mest krävande med andra ord! Vårt sortimentskåp eller smådelskassett kommer med märkning på framsidan av lådorna så du kan hålla koll på vad som finns i varje låda, vilket gör att du undviker onödigt letande som kan ta tid. Med en smådelskassett eller ett sortimentskåp får du med andra ord ordning och reda direkt!

Arbetar du med känslig elektronik? Våra sortimentskåp eller smådelskassett kommer i ESD utförande, vilket gör det tryggt för dig att använda den med känslig elektronik. När en produkt är ESD godkänd innebär det att den inte genererar någon statisk elektricitet, och du kan tryggt använda den i känsliga miljöer där den typen av höga krav ställs.

Har du frågor eller funderingar kring sortimentskåp eller smådelskassett?

Är du osäker på vilken typ av sortimentskåp eller smådelskassett som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!