<

Meny

Aluminiumlådor - Robust aluiniumlåd för säker transport

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Aluminiumlåda Eika
 varianter
för tuffa miljöer, flera storlekar
  • Basmodell
  • Låg vikt
  • Stabil förvaring

Aluminiumlådor - Robust aluiniumlåd för säker transport

Har du problem med att ditt gods kommer fram till din kund med transportskador eller andra problem? Vill du säkerställa att dina känsliga instrument och värdefulla saker transporteras på ett tryggt sätt? Vi på Gerdmans har ett brett sortiment av aluminiumlåda i flera storlekar, tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Varför bör du använda en aluminiumlåda för dina transporter

Med en robust aluminiumlåda kan du förpacka, förvara och transportera på ett säkert och tryggt sätt. Våra aluminiumlådor skyddar din utrustning under transport från onödiga skador, och gör att de kommer fram säkert och utan skador. Vår aluminiumlåda är tillverkad för att tåla ordentligt med stryk och kommer med kraftiga gångjärn av rostfritt stål. Vi har modeller med locktätning som skyddar mot damm och stänk, vilket minskar risken för problem under transport. Alla våra aluminiumboxar kommer med stabiliserande förstyvningsveck vilket gör att de klarar extra mycket belastning. Vi har tillbehör i form av dragkärror, skuminsatser och insatser för smådelar, allt för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din aluminiumbox.

Har du frågor eller funderingar kring aluminiumlåda eller aluminiumbox?

Är du osäker på vilken typ av aluminiumlåda som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!