<

Meny

Plastlåda & Plastbackar, allt för ditt förvaringsbehov

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Plastlåda & Plastbackar, allt för ditt förvaringsbehov

Kraven inom lager och industri växer och förändras kontinuerligt, och du behöver ha en plastback eller plastlåda som klarar av de krav du ställer på den. En plastback eller plastlåda ska vara lätt att rengöra, hålla standardstorlek samt klara av upprepad användning. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av plastback, plastlåda, modulback, backvagn och backställ, allt du kan tänkas behöva i din hantering. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av plastlåda och andra typer av förvaringslösningar

Smådetaljer, verktyg eller produkter som ska samlas på lastpall, hos oss hittar du en plastlåda eller plastback för ditt behov. Vi har ett brett utbud av plastlåda och plastback i flera olika färger, med eller utan lock, för både lätt som tung transport. En stapelbar plastlåda med lock sparar på utrymme och finns i storlekar anpassade för EUR-lastpall, så du enkelt kan fylla din lastpall på det mest optimala sättet. En plastback i EUR format är tillverkad i slagtålig plast och tål rejäla tag, vilket gör dom till utmärkta hjälpmedel på en industri eller i ett lager.

En aluminiumlåda är den perfekta förvaringslösningen för viktiga transporter av känsliga verktyg eller instrument. En aluminiumlåda tål temperaturer från – 40 °C till + 80 °C, vilket gör dom till hållbara alternativ för flera typer av arbetsuppgifter.

En framtida klassiker är plastlåda i SmartStore serien, en hållbar förvaringslåda i plast med lock som passar för alla typer av förvaring i hemmet, på lagret eller i garaget. SmartStore förvaringslådor är livsmedelsgodkända vilket innebär att du kan förvara matprodukter i dom utan problem, något många av våra olika förvaringslådor klarar av.

Många av våra plastlådor och plastbackar i vårt sortiment är utformade för att vara så användarvänliga som möjligt. Det innebär att materialet är lätt att rengöra och ta hand om, samt att sidor, handtag och botten är utformad på varje modell för att underlätta för användaren. Som exempel kan man nämna en plastlåda med slät botten, den här typen av låda funkar utmärkt på en rullbana till exempel.

Har du frågor eller funderingar kring plastlåda, plastback eller annan typ av förvaring?

Är du osäker på vilken typ av förvaringslösning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!