<

Meny

Skyddskläder

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Reflexväst
Brador One size, 5 st/fp, kardborreknäppning
  • Enkel väst i Hi-Vis.
  • Kardborreknäppning.
Engångsförkläde LDPE
tjocklek 40 my
  • Livsmedelsgodkänd
  • EN 1186
  • 100% ren plast

Skyddskläder

Jobbar du på en arbetsplats där det finns mycket trafik eller det är mörkt på vissa områden? Då är det viktigt att du väljer kläder med reflex på som gör att du syns tydligt på långt håll utan problem. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av reflexväst och andra typer av skyddskläder, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av skyddskläder

Att synas tydligt kan vara livsavgörande i en del arbetsmiljöer med mycket trafik. Många arbetar i miljöer med mycket trafik och skulle det vara mörkt i området ökar risken för olycka direkt. För att minimera risk är det därför viktigt att synas tydligt och på så långt håll som möjligt. Med en reflexväst får du ett enkelt plagg som gör att du tydligt syns på avstånd. En reflexväst är en snabb och enkel lösning du kan ta på dig när du ska in i ett riskområde. Vår reflexväst kommer med kardborreknäppning så den är enkel att ta av och på, och säljs i en förpackning om fem styck per förpackning. En reflexväst är med andra ord en billig och enkel investering i säkerheten på jobbet!

Har du frågor eller funderingar kring skyddskläder eller reflexväst?

Är du osäker på vilken typ av skyddskläder som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!