<

Meny

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Hostskydd Skjold, BxH 475x800 mm

Art.nr: 12-569084

finns i olika storlekar, transparent

1 995 kr
Exklusive moms (Inkl moms 2 493,75 kr)
Sänds från vårt lager inom 5-6 dagar

BeskrivningHostskydd Skjold, BxH 475x800 mm

Hostskydd Skjold, BxH 475x800 mm. En transparent hygienskärm som skyddar mot stänk och små finfördelade partiklar, fasta eller flytande (aerosoler). Gör det möjligt att på ett säkrare sätt sköta arbetet och kunna vara närmare kunden.

Det här är en skyddsskärm för miljöer med mycket kontakt mellan kunder och personal, till exempel kassa, reception och skolmiljö. Skärmen gör det möjligt att på ett säkrare sätt sköta arbetet och kunna vara närmare kunden.

Skyddsskärm i transparent akrylplast, PMMA. Den välvda formen ger skärmen extra styrka och hög stabilitet, fötterna har en plastlist som ökar friktionen och gör att skärmen står still.

Skärmen har en välvd form som ger extra styrka och hög stabilitet, Fötterna har en plastlist som gör att skärmen står still. Finns i flera storlekar.

Användning av glas- eller fönsterputs för rengöring rekommenderas. Tvätta och låt verka 30 sekunder för att uppnå full effekt.

Kan även tvättas med spritbaserat desinfektionsmedel som Ytsteril och torkas av med ren trasa, men det finns då en viss risk för sprickbildning i kanterna då akryl är känsligt mot bl.a. etanol.

Skärmen levereras omonterad, kommer i tre delar och är enkel och snabb att montera.

SpecifikationerHostskydd Skjold, BxH 475x800 mm

Färg transparent
Material plast
Bredd (mm) 475
Höjd (mm) 800
Djup 275 mm
Materialtjocklek 3 mm
Vikt 1,5 kg