Just nu: SOMMARKAMPANJ ☀ -20% på ALLT

Hostskydd Skjold

Finns i olika storlekar, transparent

Hostskydd Skjold. En transparent hygienskärm som skyddar mot stänk och små finfördelade partiklar, fasta eller flytande (aerosoler). Gör det möjligt att på ett säkrare sätt sköta arbetet och kunna vara närmare kunden.

Det här är en skyddsskärm för miljöer med mycket kontakt mellan kunder och personal, till exempel kassa, reception och skolmiljö. Skärmen gör det möjligt att på ett säkrare sätt sköta arbetet och kunna vara närmare kunden.

Skyddsskärm i transparent akrylplast, PMMA. Den välvda formen ger skärmen extra styrka och hög stabilitet, fötterna har en plastlist som ökar friktionen och gör att skärmen står still.

Skärmen har en välvd form som ger extra styrka och hög stabilitet, Fötterna har en plastlist som gör att skärmen står still. Finns i flera storlekar.

Användning av glas- eller fönsterputs för rengöring rekommenderas. Tvätta och låt verka 30 sekunder för att uppnå full effekt.

Kan även tvättas med spritbaserat desinfektionsmedel som Ytsteril och torkas av med ren trasa, men det finns då en viss risk för sprickbildning i kanterna då akryl är känsligt mot bl.a. etanol.

Skärmen levereras omonterad, kommer i tre delar och är enkel och snabb att montera.

  • Skyddar mot stänk och aerosoler
  • Basmodell
  • Hostskyddet är gjort i akrylplast
Från 1 784 kr
Filter
475
800
1000
600
800

;