Meny

Kartonger & Förpackning

Läs mer om
per sida
Visning
Sanstrap
BxL/band 100x1200 mm, 100 st band/fp
  • Basmodell
WG-band Standard
 varianter
flera olika bredder, 2 st/fp
WG-band Balpress
 varianter
flera olika bredder
WG-band Kombipack
 varianter
flera olika storlekar
PP-band Hand
 varianter
olika typer och bredder
PP-band Maskin
 varianter
flera olika storlekar
PP-band Kombipack
 varianter
olika storlek, med lås
PET-band
 varianter
olika typer och bredder
Sträckfilm
 varianter
manuell, mini, eller maskin-film
  • Basmodell
Bubbelplast
 varianter
små bubblor, olika bredder
  • Basmodell

Kartonger & Förpackning

Har du ett behov av att kunna förpacka ditt gods på ett tryggt och säkert sätt? Med en kartong i wellpapp får du en trygg och säker lösning. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av förpackningsmaterial, kartong i wellpapp och wellpapplåda, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av emballage i kartong

Wellpapp är en typ av vågigt papper med så kallad fluting och ett pålimmat papper på sidan som skapar en stark och stabil konstruktion. Förpackningar och kartonger i wellpapp har numera blivit en av vårt samhälles absolut vanligaste förpackningsmaterial. Så vad är skillnaden mellan de olika typer av kartong, wellpapp emballage och kartongförpackningar vi har i vårt sortiment?

Vi har primärt två olika varianter av wellpapplåda, nämligen i enkelwell och dubbelwell. Skillnaden mellan en wellpapplåda i enkelwell och dubbelwell handlar om hur många lager av wellpapp det är i väggarna. Kort och gott kan man säga att en kartong i enkelwell är en enklare variant jämfört med en kartong i dubbelwell, där dubbelwell kommer vara stryktåligare och stabilare. En kartong i wellpapp av den här typen fungerar bra som en standardlösning på kartongförpackningar. Är du ute efter lite mer specialiserade lådor har vi även emballage av kartong i poststorlek eller varianter av wellkartong som är självlåsande. Den här typen av förpackning som är tillverkad av kartong är till 100 % återvinningsbar.

När du väl har hittat rätt wellkartong för ditt behov kan det vara fördelaktigt att titta på andra typer av förpackningsmaterial. Sanstrap, WG-band, PP-band, sträckfilm och tejphållare är bara några exempel på olika typer av förpackningsmaterial som vi har i vårt sortiment. Välj den typ av förpackningsmaterial som passar bäst för just ditt behov.

Har du frågor eller funderingar kring kartong i wellpapp eller andra typer av förpackningsmaterial?

Är du osäker på vilken typ av kartong, emballage eller förpackningsmaterial som är rätt för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!