<

Meny

Omklädningsrum

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Omklädningsrum

flera storlekar och färger
 18 varianter
Från 570 kr
olika storlekar och färger
 20 varianter
Från 2 350 kr
L 1000, 1500 eller 2000 mm
 varianter
Från 2 995 kr

Omklädningsrum

Med rätt typ av omklädningsskåp och omklädningsbänkar kan du på ett enkelt sätt skapa ett funktionellt och attraktivt omklädningsrum. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av klädskåp i plåt och trä, småfacksskåp, omklädningsbänkar och kroklister, allt du kan tänkas behöva till ditt omklädningsrum. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Inred ditt omklädningsrum på rätt sätt

För många anställda är det första och det sista man ser på sin arbetsdag sitt omklädningsrum. Därför är det viktigt att ha ett inbjudande och attraktivt omklädningsrum för dina anställda att komma till, då starten på dagen sätter tonen för resten av dagen! För vem vill byta om i ett slitet och luktande omklädningsrum? Genom att använda dig av rätt inredning i ditt omklädningsrum kan du skapa en snygg och inbjudande miljö som alla dina anställda uppskattar.

Börja med ett rejält klädskåp i plåt eller trä. Med ett klädskåp i plåt eller trä får man ett stryktåligt och praktiskt klädskåp som tål ordentligt med användning. Vi har flera olika modeller av klädskåp, från enklare varianter med en hatthylla och klädstång till mer avancerade alternativ med möjlighet till mekanisk ventilation. När du valt vilket typ av omklädningsskåp du vill ha i ditt omklädningsrum kan det vara bra att titta på omklädningsbänkar och kroklister.

En omklädningsbänk är viktigt att ha i omklädningsrummet så man har någonstans att sitta när man byter om sina kläder. Vi har dubbelsidiga och enkelsida omklädningsbänkar, välj den variant som passar bäst in i ditt omklädningsrum. Finns det ett behov för extra upphängning utöver det som klädskåpen ger går det även att få omklädningsbänk med kroklist alternativt separata kroklister istället.

Finns det behov av förvaring av småsaker som telefoner eller plånböcker? Då kan ett småfacksskåp vara rätt lösning. Med ett småfacksskåp får du ett rejält skåp med många mindre fack, alla med individuell låsning på dörren, som du kan använda dig av för förvaring. Ett småfacksskåp är en utmärkt lösning i skolan eller till exempel en idrottshall.

Har du frågor eller funderingar kring hur du skapar det perfekta omklädningsrummet?

Är du osäker på vilken typ av lösning för ditt omklädningsrum som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!