<

Meny

Tunnor - Plasttunna och plåttunna för alla behov

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Soptunna av plåt
 20 varianter
med eller utan fotpedal, olika färger och storlekar
 • Instegsmodell
 • Med bärhandtag
 • Med eller utan fotpedal
Plasttunna
 varianter
volym 40 liter-110 liter
 • Instegsmodell
 • Med bärhandtag
 • Livsmedelsgodkänd
Lock till Plasttunna
 varianter
för volym 40 till 110 liter
Plasttunna Rubbermaid Brute
 16 varianter
volym 37-208 liter, flera färger
 • Basmodell
 • Rubbermaid
 • Livsmedelssäker
Soptunna Brooklyn Bin
 24 varianter
av stålplåt, vit, svart eller grå
 • Premiummodell
 • Klassisk design
 • Mobil

Tunnor - Plasttunna och plåttunna för alla behov

En plåttunna eller plasttunna hjälper dig effektivisera din förvaring och hantering av allt från avfall till vätskor eller andra typer av produkter. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av plåttunnor och plasttunnor, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av tunnor

Oavsett vad du har för behov av antingen en plåttunna eller plasttunna, har vi en lösning som funkar för dig. Det finns dock vissa för och nackdelar på en plåttunna jämfört med en plasttunna och vice versa. En fördel med en tunna av plast jämfört med en tunna av plåt är att du kan förvara livsmedel i en plasttunna. Vi har plasttunna som är livsmedelsgodkänd från 37 liter i storlek ända upp till 208 liter, som kommer med bärhandtag för smidig och enkel transport. Som tillval går det även att få en rullbräda på en av våra plasttunnor där man kan klicka fast tunnan i brädan, så den enkelt och smidigt går att förflytta. Den här typen av tunna av plast är ett utmärkt hjälpmedel i en livsmedelsproduktion där man behöver vara noggrann med hygienen. Väljer du istället en plåttunna får du en slagtålig och kraftig tunna som tål rejält med användning. En tunna av plåt har fördelen att de bland annat går att få med en fotpedal, vilket underlättar en handfri hantering vid släng av avfall till exempel. Genom att din tunna är gjord i plåt undviker man även brandrisk då plåten din plåttunna är gjord av inte är brandfarlig eller liknande. Till vår tunna av plåt går det även att få en vagn man kan ställa tunnan på, vilket underlättar för transporter. Så oberoende vad du har för behov, har vi på Gerdmans en plåttunna eller plasttunna för ditt behov!

Har du frågor eller funderingar kring plåttunna eller plasttunna?

Är du osäker på vilken typ av plåttunna eller plasttunna som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!