Sopsäck TubeSac Biostark TSBIO40

Av 100 % nedbrytbart material

Sopsäck TubeSac Biostark TSBIO40. Du bestämmer själv när sopsäcken är full – Tillverkad av 100% nedbrytbart material

TubeSac Biostark är tillverkat i 100% nedbrytbart material. Materialet är certifierat med "OK compost" vilket betyder att det uppfyller kraven för EN 13432. TubeSac Biostark är tillverkat av PLA, ett material som utvinns från majsstärkelse eller sockerbetor.

TubeSac Levereras komplett med 60 st. buntband för att försluta sopsäcken och den kommer som en kassett som du enkelt sätter fast på en säckhållare.

TubeSac är en tub av plast där du själv bestämmer storleken på säcken genom ett buntband eller en knut. Du bestämmer själv när säcken är full. Optimal storlek innebär miljövänlighet och att du bara använder så mycket du behöver. TubeSac kan användas inom dem flesta områden exempelvis kök med matavfall, sjukvård och produktionsspill. En säck som alltid finns på plats. Stäng, töm och ladda en ny säck på 15 sekunder.

TubeSac passar bäst där hygien är viktigt. Vid hanteringen vidrör du aldrig avfallet eller områden som avfallet kan ha varit i kontakt med eftersom det följer med ner i nästa säck.

Stäng, töm och ladda en ny säck på 15 sekunder
Levereras med 60 st buntband som du använder för att försluta säcken när du tycker den är full

  • Klimatsmart - 100% nedbrytbart material
  • Kostnadseffektiv
  • Anpassningsbar storlek
440 kr

;