Meny

Sopmaskiner & Städutrustning

Läs mer om
per sida
Visning
Filterpatron med veckat filter
med ca 3200 cm² filteryta, för professionell effektdammsugare
Städpaket Ginst
kraftigt set med långt skyffelhandtag
  • För utomhusbruk
Sopset Glan
med teleskophandtag och ergonomiskt handtag
  • Sopborste med teleskophandtag
Sopset Gannan
skyffeln med lock och grepphandtag
  • För utomhusbruk

Sopmaskiner & Städutrustning

Med en sopmaskin, dammsugare eller annan typ av städutrustning skapar du de bästa förutsättningarna för att enkelt kunna renhålla på din arbetsplats. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av sopmaskin, dammsugare och annan typ av städutrustning, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av städutrustning

Med en sopmaskin får du det rätta verktygen för att snabbt och enkelt städa upp både inomhus och utomhus. Vi har sopmaskin som antingen är manuell eller batteridriven, för liten eller stor yta. Med en sopmaskin sopar du snabbt och enkelt upp grus och småsten efter vinterns sandning på våren, så det ser snyggt och prydligt ut utomhus. Med en skräpplockare och en städkärra kan du samtidigt plocka upp skräp i form av burkar eller plastpåsar med mera. Våra skräpplockare finns i flera olika varianter, så du alltid har rätt plockare för uppgiften.

Behöver du renhålla inomhus? Med en städvagn och en svabbvagn blir rengöringen gjord på ett snabbt och effektivt sätt. Vår städvagn gör att du får plats med alla verktyg och tillbehör du behöver för att kunna göra jobbet på rätt sätt, och vår svabbvagn ser till att du hela tiden kan rengöra din svabb. Kombinera det hela med en våt och torrdammsugare så blir det enkelt att hålla rent. Våra dammsugare passar lika väl in på kontoret som ute på industrin, välj den dammsugare som har rätt kapacitet för just ditt behov.

Har du frågor eller funderingar kring städutrustning?

Är du osäker på vilken typ av sopmaskin, dammsugare eller städutrustning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!