<

Meny

Miljö & Avfallshantering

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Miljö & Avfallshantering

volym 16-50 liter
 varianter
Från 720 kr
för stående fat
1 095 kr
BxD 960x476 mm
 varianter
Från 10 150 kr
i flera olika storlekar
 81 varianter
Från 3 995 kr
volym 80-360 liter, flera färger
 30 varianter
Från 795 kr
med eller utan fotpedal, olika färger och storlekar
 20 varianter
Från 1 050 kr
två olika storlekar
 varianter
Från 995 kr
vit, finns i flera olika storlekar
 varianter
Från 445 kr
volym 60 till 250 liter, svart
 varianter
Från 260 kr
volym 15 liter
 varianter
Från 1 150 kr
med två sidoborstar, sopbredd 800 mm, behållare 40 l
4 495 kr
oparfymerad och återfuktande
 varianter
Från 765 kr

Miljö & Avfallshantering

Få ordning på din avfallshantering med hjälp av soptunnor, sopsorteringskärl, tippcontainrar med mera. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av miljö och avfallsprodukter, allt du kan tänkas behöva för att få ordning och reda. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Så får du ordning på din avfallshantering

När ett företag har koll på sin avfallshantering vinner inte bara företaget på det utan även vår miljö. Genom att ha rätt produkter för avfallshantering får man ett effektivt flöde på soporna och kan göra hanteringen säker får användare och miljö. Börja med att se till att alla har en soptunna eller ett sopkärl tillgängligt i närheten där dom behöver det. Genom att ha enkel tillgång till en soptunna eller ett sopkärl blir det enkelt och smidigt att sortera soporna på rätt sätt. För större typer av avfall är en tippcontainer eller tipplåda en bra lösning. En tippcontainer eller tipplåda använda ofta för grovsopor i form av metallskrot eller liknande.

Använder du dig av fat med olja eller andra typer av kemikalier i ditt dagliga arbete? Oftast finns det krav på hur hanteringen ska gå till, ofta i form av uppsamlingskärl eller fatpall. Ett uppsamlingskärl eller en fatpall är en skyddsbassäng mot spill som gör din hantering trygg. Skulle spill vara framme har vi även absorbenter för olja och kemikalier. Med rätt typ av absorbent rensar du effektivt upp ett spill snabbt och enkelt. För mindre typer av kemikalier är ett kemikalieskåp eller miljöskåp rätt lösning. Kemikalieskåp eller miljöskåp är specialanpassade förvaringsskåp i plåt med rätt ventilering som skapar en säker hantering av kemikalierna.

Vi har även ett stort utbud av askkoppar, sopmaskiner och städutrustning, förbrukningsvaror som sopsäckar samt hygienartiklar, allt du kan tänkas behöva.

Har du frågor eller funderingar kring miljö och avfallshantering?

Är du osäker på vilken typ av produkt för miljö och avfallshantering som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!