Meny

Pallkrage & Pallstöd

Läs mer om
per sida
Visning
Pallkrage av plast
 12 varianter
2 st/fp, för EUR pall eller sjöpall
  • Basmodell
  • Platsbesparande lagrring
  • Låg vikt
Pallstöd
4 st/fp, två olika höjder
Pallstöd Ruis
 varianter
2 st/fp
  • Basmodell
  • Stabil och enkel konstruktion
Pallkragsvagn
LxB 800x600 mm, H 1215 mm
  • Basmodell
  • Effektiv hantering av pallkragar
Palldistans Ohra
för pallkragar, 4 st/fp
  • Basmodell
  • Enkel och funktionell
Fackindelning till Pallkrage
 varianter
komplett sats, för EUR pall
Lock till Pallkrage av plast
återvunnen plast, för EUR LxB 1200x800 mm

Pallkrage & Pallstöd

Med en pallkrage eller ett pallstöd effektiviserar du enkelt och snabbt din förvaring på ditt lager. En pallkrage i plast gör att du får ordning och reda på innehållet på din pall samt kan stapla dom ovanpå varandra, och med ett pallstöd får du en utökad användning av din lastpall. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av pallkrage i plast samt pallstöd, allt du kan tänkas behöva för din verksamhet. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Pallkrage i plast jämfört med trä

Den vanligaste typen av pallkrage är varianten gjord i trä. En pallkrage i trä har flera olika användningsområden och har på senare tid även blivit populärt att använda för att odla i. Vi på Gerdmans har pallkragar i plast. Med en pallkrage i plast får du samma smidiga användningsområde som en i trä, men i ett stryktåligare material som håller länge. Våra pallkragar i plast kommer i två olika storlekar och mått, för standard EUR pall i 1200x800 mm eller för sjöpallsformat i storlek 1200x1000. Pallkragen går även att välja att få med 4 gångjärn, ett i varje hörna, eller med 6 gångjärn, varje hörna samt kortsida. Pallkragen med 6 gångjärn blir med andra ord mindre när du fäller ihop den, vilket sparar på utrymmet när du ska förvara den.

Fördel med pallstöd

Ett pallstöd är ett utmärkt hjälpmedel för dig som behöver få ordning och reda på din förvaring. Med ett pallstöd förvandlar du enkelt dina lastpallar till en mer flexibel förvaringslösning. Pallstöd håller godset på plats så det inte spiller ut över kanten på lastpallen, vilket gör att du kan förvara otympligt gods på platser som du i normala fall inte hade kunnat.

Har du frågor eller funderingar kring pallkrage eller pallstöd?

Är du osäker på vilken typ av pallkrage i plast eller pallstöd som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!