<

Meny

Lastpallar & Palltillbehör - Förenklar din materialhantering

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Lastpallar & Palltillbehör - Förenklar din materialhantering

Öka din lagringskapacitet och förenkla din lagerhantering med lastpallar och palltillbehör från oss på Gerdmans. Vi har ett brett utbud av plastpallar, stålpallar, pallramar och pallkragar, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Förenkla din materialhantering med lastpallar och palltillbehör

För att man ska få ordning och reda på sin materialhantering krävs det att man har rätt arbetsverktyg på plats. En lastpall i plast eller stål kan på ytan se ut som något väldigt enkelt, men en lastpall är en viktig del av din materialhantering. Med en lastpall får du en standardiserad lastyta som stabiliserar ditt gods under transport, ger dig förvaringsmöjligheter när den är på ditt lager samt går att förvandla och bygga ut efter det behov du har på just din arbetsplats. Skickar du gods till utlandet? Då kan en lastpall i plast eller stål vara rätt lösning. Många länder kräver att lastpallen ditt gods skickas på inte är av trä då det finns risk att skadedjur följer med i transporten. En lastpall i plast har även en låg egenvikt vilket gör att dina transporter blir billigare.

Har du behov av att bygga ut din hantering av lastpallar internt? Då kan en pallvagn, pallben, pallkrage eller pallstöd vara rätt lösning. Med en pallvagn blir det enkelt att flytta på din lastpall dit den ska vara och med pallben kan du förvandla din lastpall från en förvaringsyta till ett tillfälligt arbetsbord. Pallben är smidigt att använda sig av på till exempelvis en byggarbetsplats när man behöver en tillfällig arbetsyta. Med en pallkrage ser du till att inget gods faller ut på sidorna, och du har även möjligheten att dela upp din pallkrage internt så du kan sortera direkt på pallen. Ett pallstöd blir en utmärkt utbyggnad när du har större gods du behöver kunna luta mot något, till exempelvis en bordsskiva eller liknande. Oberoende vad du har för behov har vi lösningen som ökar sätten du kan använda din lastpall på!

Har du frågor eller funderingar kring lastpall och palltillbehör?

Är du osäker på vilken typ av lastpall och palltillbehör som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!