Lagerhylla Galvaniserad

Gerdmanshyllan 100-150 kg/hyllplan, grundsektion/utbyggnadssektion

Stadig, stabil och lättmonterad - En lagerhylla för kontinuerlig användning som kommer att hålla i många år

Lagerhylla Galvaniserad, enkel montering. Med en rejäl stålkonstruktion bestående av extra kraftiga hyllgavlar, flyttbara hyllplan och ryggkryss för bättre stabilitet, är lagerhyllan en kostnadseffektiv premiumprodukt, som garanterar lång livslängd och mycket hög stabilitet. Rundade kanter och hög finish ger lagerhyllan en säker och stilfull utformning, lämplig för alla typer av förvaringsbehov inom butik, lager och verkstad eller för kontor.

Hyllplan monteras enkelt med hyllhakar utan några verktyg eller skruv. Kan inredas med lådor, avdelare, verktygspaneler, dörrar med mera. Hyllan ska förankras i vägg eller golv för att vara säker. Golvskoning ingår som standard.

Varje sektion har en maxbelastning på 1200 kg, 100-150 kg/hyllplan. Hyllorna är flyttbara med 34, 66 mm intervall i höjdled genom enkel fastsättning på hyllhakar. Monteringen kräver inga specialverktyg. Golv- och väggfäste för extra säkerhet finns som tillbehör.

Grundsektionen kan kombineras med passande påbyggnadssektioner, extra hyllplan och andra tillbehör för att skapa ett hyllsystem som passar dina behov. En genomtänkt förvaringslösning där funktion, kvalitet och tidsbesparande montering är prioriterade.

Du komponerar hyllan med utgångspunkt från ditt förvaringsbehov och lokalutseende, med utbyggnadssektioner och tillbehör kan du skapa den perfekta hyllan för ditt behov.

- Garanterar lång livslängd och stor stabilitet
- Konstruktion i stål med rundade kanter och hög finish
- Genomtänkt förvaringslösning med påbyggnadsmöjligheter och tillbehör

  • Premiummodell
  • Kan kompletteras med många tilbehör
  • Utbyggbar
Från 1 795 kr
Filter
500
965
1000
1255
1290
300
400
500
600
700
1960
2500
3000
100
150
grundsektion
utbyggnadssektion

;