<

Meny

Hyllsystem Gerdmanshyllan

Läs mer
Gerdmans advantages

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Förstärkningsbalk till Lagerhylla
Gerdmanshyllan ökar bärförmåga med 50 %, för hyllplan 930 mm
  • Premiummodell
Avdelare till Lagerhylla
 12 varianter
Gerdmanshyllan olika färger och storlekar
Golvfäste till Lagerhylla
Gerdmanshyllan inklusive skruv och mutter
Etiketthållare för hyllor
 varianter
Gerdmanshyllan med stödkant för pennor
Golvskoning till Lagerhylla
 varianter
Gerdmanshyllan bygger 2 mm
Verktygspanel till Lagerhylla
 varianter
Gerdmanshyllan BxH 930x515 mm
Stållådor till Lagerhylla
 32 varianter
Gerdmanshyllan olika utförande, med gejdrar som standard
Avdelarinsatser för Stållådor till
 13 varianter
Gerdmanshyllan olika storlekar och färger
Pardörr med lås till Lagerhylla
 varianter
Gerdmanshyllan flera färger och storlekar
  • Premiummodell
Glasklar smådelsask för Lagerhylla
Gerdmanshyllan plats för tydlig märkning, HxLxB 50x88x44 mm
Lagerhylla Hyllgavelstege, öppen
 55 varianter
Gerdmanshyllan tre olika höjder, flera färger och djup
Lagerhylla Täckt Gavel
 30 varianter
Gerdmanshyllan två olika höjder, flera färger och djup
  • Premiummodell
  • Kan kompletteras med Kan kompletteras med många tilbehör
  • Utbyggbar
Gavelfyllnad till Lagerhylla
Gerdmanshyllan höjd 1960 eller 2500 mm
  • Premiummodell
Perforerad gavel till Lagerhylla
 13 varianter
Gerdmanshyllan olika storlekar och färger
Hyllrygg till Lagerhylla
 varianter
Gerdmanshyllan höjd 1960 eller 2500 mm, bredd 930 mm
Rakt ryggstag till Lagerhylla
 varianter
Gerdmanshyllan rakt ryggstag
Ryggstag till Lagerhylla
 varianter
Gerdmanshyllan krysstag

Hyllsystem Gerdmanshyllan

Med rätt typ av hyllsystem och lagerhylla får du en effektivare lagerhållning och förvaring som gör arbetet på lagret enklare och säkrare. Med ett hyllsystem av stål kommer din förvaring även att hålla i många år, vilket gör den kostnadseffektiv i det långa loppet. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av lagerhyllor för alla typer av verksamheter, allt för att du ska få en så bra lösning som möjligt. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Hyllsystem Gerdmanshyllan, allt du behöver veta

Gerdmanshyllan är vårt eget hyllsystem som vi har haft i vårt sortiment ända sedan starten av Gerdmans för över 70 år sedan. Man kan med andra ord säga att det är ett väl beprövat hyllsystem i stål som har hängt med länge! Så vad är det som gör Gerdmanshyllan till en så bra lagerhylla att den fortfarande är så omtyckt 70 år senare?

Gerdmanshyllan är en lagerhylla tillverkad i stryktålig plåt och kommer i en mängd av varianter, vilket gör att du som kund kan anpassa din hylla efter exakt ditt behov. Lagerhyllan klarar av en totalvikt på 1200 kg per sektion, 100-150 kg/hyllplan, vilket gör att den passar lika bra in på ett lager som på ett kontor. Det är en enkel hylla att sätta ihop som inte kräver några specialverktyg, och med sina hyllhakar är det enkelt att flytta hyllorna efter behov. Med ett hyllsystem har du möjligheten att bygga ut din hylla exakt efter dina önskemål och behov, och Gerdmanshyllan har många möjligheter för utbyggnation. Med lagerhylla Gerdmanshyllan har du möjligheten att anpassa din hylla exakt efter ditt behov, lägg till ett extra hyllplan, en verktygstavla eller täckta gavlar med mera. Du får en ökad flexibilitet där du kan anpassa din förvaringslösning exakt efter ditt behov. Du kan fritt kombinera mellan de olika färgerna vi har men vi säljer även Gerdmanshyllan i färdiga kombinationer. Om du har behov av specialfärger går det att lösa, tveka inte att kontakta oss!

Säkerhet med lagerhyllor och hyllsystem

Det är viktigt att tänka på att förankra en lagerhylla på rätt sätt. Ett hyllsystem som står längs med en vägg kan med fördel förankras i väggen med väggförankring. Står din lagerhylla fritt i en lokal är alltid rekommendationen att förankra i golvet. Anledningen till varför man bör förankra ett hyllsystem är för att undvika rasrisk i samband med att lagerhyllan är tungt belastad. Det gör det tryggare att inte behöva vara oroad över att hyllan välter om någon bestämmer sig för att klättra på hyllplanen för att nå upp.

Har du frågor och funderingar kring hyllsystem Gerdmanshyllan?

Är du osäker på vilken typ av Gerdmanshylla som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!