<

Meny

Grenställ & Listställ

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning

Grenställ & Listställ

Skapa en säker och praktisk förvaring av långgods med hjälp av pallställ och listställ. Vi har ett brett utbud av pallställ för tungt gods samt pallställ för lätt gods eller enklare förvaring i form av listställ, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Våra olika typer av grenställ och listställ

Att använda sig av ett grenställ är en effektiv lösning för lagring av långgods. Vi har grenställ utformade för att du enkelt ska kunna förvara ditt långgods på ett så effektivt sätt som möjligt, i en mängd höjder, längder och belastningskapacitet. Tänk på följande saker när du ska välja ditt grenställ för att det ska bli rätt för dig:

- Vilken belastning behöver grenstället klara av?
- Hur många armar behöver du till ditt grenställ?
- Hur högt behöver grenstället vara?
- Hur långa armar behöver du?
- Ska det vara ett enkelsidigt grenställ eller ett dubbelsidigt?

När du har tänkt igenom de här frågorna får du enklare en överblick över vilket behov du har och vilken typ av grenställ som passar bäst för dig och ditt företag. Tänk även på att säkra ditt grenställ genom att förankra det i vägg eller i golv, så skapar du en trygg och säker förvaring!

För mindre typer av långgods och förvaring kan ett listställ vara rätt lösning. Ett listställ är ett praktiskt förvaringsalternativ för stående lagring av lister, profiler, kopparrör med mera. Med hjälp av ett listställ sparar du på utrymmet och kan utnyttja höjden i din lokal vid din förvaring. Våra listställ kommer från EAB, en känd svensk tillverkare som står för rejäl kvalité och innovativa lösningar. Ditt listställ anpassar du själv efter behov med golvpodie, durkmatta med mera. Om du behöver hjälp att få ihop ett ställ som passar för ditt behov, tveka inte att kontakta oss på Gerdmans!

Har du frågor eller funderingar kring grenställ eller listställ?

Är du osäker på vilken typ av grenställ eller listställ som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!