<

Meny

Etiketthållare & Lagermärkning

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Etikettram
 varianter
magnetisk, säljs i förpackningar, flera storlekar
Plastficka för A4 eller A5
 56 varianter
självhäftande eller magnetisk, flera färger
Etiketthållare för hyllor
 varianter
Gerdmanshyllan med stödkant för pennor
Bokstavssats för Lagermärkning
 varianter
HxB 230x140 mm, självhäftande siffror och bokstäver
Lagermärkning enkel
för 1 bokstav, HxB 260x167 mm
Lagermärkning dubbel
för 2 bokstäver, HxB 260x310 mm
Magnetband, vit
 11 varianter
100 st/fp, HxB 10-80x80-150 mm
Magnetband, gul
 11 varianter
100 st/fp, HxB 10-80x80-150 mm
Magnetband på rulle, vit
 11 varianter
10-100 mm x 10 m
Magnetband på rulle, gul
 11 varianter
10-100 mm x 10 m

Etiketthållare & Lagermärkning

Få ordning och reda på ditt lager med hjälp av etiketthållare, magnetband och lagerskyltar så du snabbt och enkelt hittar ditt material. Vi på Gerdmans har alla typer av lagermärkning, allt du behöver för att organisera ditt gods och material på rätt sätt. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Så organiserar du ditt lager med hjälp av rätt lagermärkning

Har du problem med att dina anställda inte hittar rätt bland dina produkter på ditt lager? Har du kanske kunder på ett självplocklager du behöver kunna hänvisa rätt? Med hjälp av etiketthållare, magnetband, lagerskyltar, hyllmärkning och annan typ av lagermärkning kan du enkelt få ordning och reda på ditt lager. Vi har ett brett utbud av olika typer av lagermärkning, allt beroende av ditt behov. Med ett magnetband kan du enkelt märka upp sidan på en hylla av plåt till exempel. Vi har magnetband i avkapade bitar men även på rulle, så du själv kan anpassa storleken på din märkning. Vill du ha en mer standardiserad lösning finns det även magnetiska etiketthållare. Med en etiketthållare kan du enkelt printa ut det du vill ska synas på papper och skjuta in i hållaren. Våra etiketthållare kommer med genomskinlig plast så du även kan använda dig av en handscanner för att läsa av en streckkod till exempel. För stora lager finns det även lagerskyltar som är enkelsidiga eller dubbelsidiga. Med en lagerskylt kan du fördela in dina rader med hyllor så dina medarbetare och besökare enkelt hittar på lagret. Oberoende vad du har för behov har vi på Gerdmans en lagermärkning för ditt behov!

Har du frågor eller funderingar kring etiketthållare eller annan lagermärkning?

Är du osäker på vilken typ av magnetband, etiketthållare eller lagermärkning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!