Meny

Blomlåda & Planteringslåda

Läs mer om
per sida
Visning
Planteringslåda Hild
 varianter
med bromsade hjul och handtag
  • FSC-certifierat trä
  • Mobil
  • Stilren design
Planteringskärl Hilla
 varianter
lättrullade hjul
  • Högkvalitativ design
  • Lättrullade hjul
  • Idealisk för utomhusområden

Blomlåda & Planteringslåda

En blomlåda eller planteringslåda är ett viktigt inslag för att skapa rätt sorts känsla i din utemiljö. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av blomlåda och planteringslåda för utemiljö som även passar in i offentliga miljöer. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Tänk på det här vid val av blomlåda och planteringslåda

Att välja en blomlåda eller planteringslåda låter inte som världens svåraste sak, och visst behöver det inte heller vara det. Men tänk gärna igenom ditt val, så du får en blomlåda eller planteringslåda som du kommer trivas med länge. Ett tips är att försöka matcha utseendet på din låda med utseendet på omgivningen i form av material och färgtoner. Oftast vill man inte ha en blomlåda eller planteringslåda som sticker ut, oftast vill man hellre att fokus ska ligga på växterna i lådorna. Vi har blomlåda och planteringslåda i trä eller plåt, där varianten i trä går att få i flera olika färger.

Har du behov av att kunna flytta in dina växter under kvällen? Det kan handla om känsliga växter du vill skydda eller helt enkelt undvika sabotage av växterna. Vi har blomlåda och planteringslåda som kommer med hjul, vilket gör att dom är flyttbara och kan enkelt rullas in över natten vid behov.

Har du frågor eller funderingar kring blomlåda eller planteringslåda?

Är du osäker på vilken typ av låda som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!