<

Meny

Planeringstavla & Närvarotavla

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning

-10% & FRI FRAKT!

Torkduk till Tavelsudd Aino och Armas
för whiteboard, 300 st/fp
 • 100% viskos
 • Biologiskt nedbrytbara
 • För whiteboard

-10% & FRI FRAKT!

Tavelrengöring Aune
för whiteboard, 150 ml, 3 st/fp
 • Ingen drivgas
 • Snabbtorkande
 • Svagdoftande

-10% & FRI FRAKT!

Whiteboardmagneter Tauno
 varianter
fäster på alla magnetiska underlag
 • Olika färger
 • Olika storlekar

-10% & FRI FRAKT!

Microfiberduk Magic Wipe för Whiteboards
djup rengöring, 4 st/fp
 • Djup rengöring
 • Tillverkad av microfiber
 • För whiteboard

Planeringstavla & Närvarotavla

Organisera din och din personals vardag enkelt med hjälp av en planeringstavla eller närvarotavla. En planeringstavla eller närvarotavla fungerar utmärkt som ett visuellt hjälpmedel vid schemaläggning eller närvarokoll med mera, bara fantasin sätter gränsen! Vi på Gerdmans har ett brett utbud av planeringstavla och närvarotavla, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Hur kan du använda din planeringstavla eller närvarotavla på jobbet?

En planeringstavla är ett utmärkt hjälpmedel för att hantera tid på en arbetsplats. Med en planeringstavla kan du enkelt hålla koll på ditt projekt, närvaron, vad som ska göras under veckan eller liknande, det är bara din fantasi som sätter gränsen. Med en planeringstavla blir det inga missförstånd på vad som gäller, alla kan klart och tydligt se det genom att titta på tavlan. Du slipper med andra ord se till att alla kollar upp saker i sin mail eller via sin dator, vilket kan ha sina fördelar!

Vi har planeringstavla för årsplanering, veckoplanering, rullande 5 veckor eller 52 veckors planering, alla med olika typer av indelningar, välj den som passar dig bäst. Vill du enkelt ha koll på din personal finns det även närvarotavla med plats för 28 personer, tillräckligt för de flesta avdelningar eller arbetsplatser. Skulle det inte räcka med 28 personer går det alltid att köpa ytterligare en närvarotavla så klart!

Alla våra planeringstavlor och närvarotavlor är magnetiska så du kan fästa upp magneter eller skyltar med namn på enkelt, och fungerar även som whiteboard med sin skrivbara yta.

Har du frågor eller funderingar kring planeringstavla eller närvarotavla?

Är du osäker på vilken typ av planeringstavla eller närvarotavla som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!