Meny

Väggabsorbenter - Väggabsorbent som ljudisolerar rummet

Läs mer om
per sida
Visning
Ljudabsorbent Soneo Wall
 70 varianter
B 500/600/800/1000 mm
  • Basmodell
  • Massiv träramskonstruktion
  • Hög ljudabsorption

Väggabsorbenter - Väggabsorbent som ljudisolerar rummet

Med en väggabsorbent dämpar du effektivt ljudnivån på ditt kontor eller din arbetsplats och skapar arbetsro samt får en trevlig design på dina väggar. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av väggabsorbenter och andra typer av ljudabsorberande tillbehör, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Tänk på det här vid köp av väggabsorbenter och ljudabsorbenter

Det första du bör vara medveten om vid köp av en väggabsorbent är att den inte tar bort allt ljud till 100 % i din lokal. En väggabsorbent reducerar hur mycket ljudet sprider ut sig i lokalen, och dämpar på så sätt ljudnivån. Genom sin porösa uppbyggnad absorberar en väggabsorbent ljudvågorna på ett effektivt sätt, vilket ökar den ljudabsorberande effekten. Kombinera gärna din väggabsorbent med andra typer av ljudabsorbenter som skärmväggar eller bordsskärmar för en riktigt effektiv dämpning av ljudnivån. Vi har väggabsorbenter som kommer i flera olika färger och utföranden, vilket gör att du kan skapa en intressant design på väggen samtidigt som du drar fördel av de ljudabsorberande egenskaperna.

Hur förbättrar du ljudnivån med hjälp av en väggabsorbent eller annan typ av ljudabsorbent?

För att du ska få det bästa resultatet du kan få i ditt öppna kontorslandskap är vår rekommendation att använda dig av flera olika typer av ljudabsorbenter. Kombinera en väggabsorbent med skärmväggar eller bordsskärmar, så får du effektiv ljuddämpning på kontoret. Det viktigaste är att undvika stora och tomma ytor. Har du flera olika typer av ljudabsorbenter i ett rum kommer du effektivt diffusera ljudet vilket sänker ljudnivån effektivt.

Har du frågor eller funderingar kring väggabsorbenter eller ljudabsorbent?

Är du osäker på vilken typ av väggabsorbent eller ljudabsorbenter som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!