<

Meny

Utställningsskärmar - Utställningsskärm som underlättar presentationer

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Utställningsskärm, enkel eller 3-delad
 varianter
H 1800 mm, tjocklek 25 mm, vit ram
  • Vikbar
  • Mobil
Whiteboard glas Mood Textile Mobile
 18 varianter
magnetiskt optiskt glas, flera färger och storlekar
  • Magnetisk skrivyta
  • Ljudabsorberande
  • Optiskt glas

Utställningsskärmar - Utställningsskärm som underlättar presentationer

Med en praktisk utställningsskärm skapar du enkelt avskärmade ytor för att visa upp information på ett snabbt och smidigt sätt. En utställningsskärm i tyg är flexibel och ger avskildhet på kontoret, samtidigt som det är en enkel lösning för att exponera information. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av skärmar för utställning, allt du kan tänkas behöva för att komma igång direkt. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Utställningsskärm på hjul eller utan hjul

Vid val av en utställningsskärm finns det en del att fundera på. Ska det vara med eller utan hjul? Räcker det med en ensam skärm eller behöver du en 3-delad utställningsskärm för att få plats med allt du behöver visa? Fördelen med att köpa en utställningsskärm på hjul är att du enkelt kan förflytta din utställningsskärm när behovet uppstår. En utställningsskärm på hjul är ett utmärkt verktyg för skolor, där man kan förflytta utställningsskärmen mellan de olika klassrummen efter behov. För en fast installation är en vanlig utställningsskärm utan hjul en enklare variant att använda sig av. Alla våra utställningsskärmar kommer med en filtklädd yta som du enkelt kan nåla upp det du vill visa på.

Har du frågor eller funderingar kring utställningsskärmar

Är du osäker på vilken typ av utställningsskärm som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!