Tyst rum Zen Pod Essentials

Trivsamt ljuddämpat mötesrum. tre storlekar

Zen Pod små, tysta rum är inte bara en tillflyktsort, en plats att hämta andan. Zen Pod erbjuder betydligt mer än tystnad. Det är ett rum att trivas i, elegant och sparsamt formgivet med välkomnande och mänskliga material som trä och textiler av ull i kombination med glas, aluminium och stål.

Rummet är enkelt att montera, enkelt att använda, och är formgivet för att smälta in i den omgivande miljön.

Zen Pod’s sparsamma och harmoniska design är influerat av japanska interiörer. Formgiven med omsorgsfull uppmärksamhet på detaljer men också på helheten.

Prestandan på ventilationen är hög, utan störande brus och vibrationer. Belysning och ventilation är integrerat i takets innerkant, vilket gör att den knappt syns. De japanska estetiska influenserna märks i linjerna och den kvadratiska kompositionen. Extra tydligt blir det för den som adderar den vackra spaljén som enkelt monteras på utsidan av glasväggen. En lösning som förhöjer den estetiska upplevelsen, ökar avskildheten och påverkar ljudlandskapet utanför rummet.

Zen Pod tillåter den omgivande miljön att framträda, men inte att störa. Rummet är tyst, inte tillslutet.

Zen Pod är ett smart rum utrustad med mängder av funktioner. Samtidigt innehåller det ingenting överflödigt. Det finns ingenting i rummet som stör den balanserade helheten.

Zen Pod dämpar ljudet med 31 dB, och uppnår ljudklass A.

Ljudisolering:
Isolering Klass A ( Ds,A 31 ) enligt ISO Akustik 23351-1. Absorberande väggar enligt ISO 20189.

Levereras omonterad.

Produkten finns i tre olika storlekar: Small, Medium och Large.

  • Sekretess-godkänd
  • Enkel förflyttning
  • Inkl. väggbord
Från 137 400 kr
Filter
1200
2320
1200
2320

;