<

Meny

Papperskorgar & Källsortering

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Papperskorgar & Källsortering

Det moderna kontoret ställer krav på källsortering samt rätt sorts avfallshantering. Se till att alla har de bästa förutsättningarna för källsortering med praktiska och hållbara papperskorgar och källsorteringskärl. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av tillbehör för källsortering, papperskorgar med mera, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Rätt verktyg för källsortering

Att ha rätt typ av verktyg för avfallshantering och källsortering är en viktig del av trivseln på ditt kontor, med rätt typ av papperskorg blir det enklare att hålla ordning och reda på sina ytor. Därför är det viktigt att man har placerat ut papperskorgar och pedalhinkar på rätt platser och ytor så man kan slänga sitt avfall på ett enkelt sätt. Vi har papperskorg och pedalhink lämpliga för inomhus och utomhusanvändning, allt från en enkel papperskorg vid skrivbordet till en pedalhink i lunchrummet.

Med rätt typ av källsorteringskärl blir det enkelt att få ordning på källsorteringen på kontoret. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av källsorteringskärl, källsorteringsskåp och andra typer av hjälpmedel för källsortering, allt du kan tänkas behöva. Placera gärna ut dina kärl på flera olika platser på ditt kontor eller din arbetsplats, så det är enkelt och smidigt att slänga avfallet på rätt plats och i rätt kärl.

Har du frågor eller funderingar kring papperskorg och källsortering?

Är du osäker på vilken typ av papperskorg som passar för just din källsortering? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!