<

Meny

Kondator LiftSystem - Tillbehör till ditt skrivbord

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Kondator LiftSystem Kabeldike
 varianter
BxDxH 1050x100x100 mm, olika färger
  • Snabblås
  • 2 kabelutlopp
  • Montering under skrivbordet
Kondator LiftSystem Skena
för papperskorg och datorhållare
Kondator LiftSystem Laptophållare
 varianter
för skrivbord
  • Platsbesparande
  • Monteras under skrivbord
Kondator LiftSystem Datorhållare
vridbar 360°
  • Platsbesparande
  • Monteras under skrivbord
Kondator LiftSystem Papperskorg
 varianter
flera olika färger
  • Platsbesparande
  • Monteras under skrivbord

Kondator LiftSystem - Tillbehör till ditt skrivbord

Har du problem med att få plats under ditt skrivbord med dina ben och fötter? Står din dator på golvet ihop med papperskorg? Med Kondator LiftSystem får du enkelt upp din dator från golvet och kan kombinera det ihop med en papperskorg för en snygg och smidig lösning. Vi på Gerdmans har allt du behöver för att sätta ihop ditt LiftSystem exakt så som du vill ha det. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Så fungerar Kondator LiftSystem

Så hur fungerar egentligen Kondator LiftSystem? Det är en smidig lösning där du får en datorhållare ihop med en papperskorg, vilket gör att du frigör yta under ditt skrivbord. Med Kondator LiftSystem går det att få upp både din fasta dator som din laptop. Kombinera din Kondator LiftSystem ihop med ett kabeldike så får du en snygg och prydlig installation under ditt skrivbord utan några kablar som hänger och dinglar. Att använda sig av en Kondator LiftSystem ihop med ett höj och sänkbart skrivbord är med andra ord en smidig och enkel lösning för de flesta människors behov. Det ger dig en snygg och prydlig lösning under ditt skrivbord helt enkelt!

Har du frågor eller funderingar kring Kondator LiftSystem?

Är du osäker på hur Kondator LiftSystem passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!