<

Meny

Bordsställ, Väggställ & Blädderpanel - Snabb åtkomst av dokument

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Bordsställ DURABLE VARIO A4
 varianter
komplett med färgsorterade paneler och etiketthållare
 • Reptålig plåtställ
 • Inkl. blädderpaneler
Väggställ DURABLE VARIO A4
 varianter
med 10 st blädderpaneler i A4 och etiketthållare
 • Reptålig plåtställ
 • Inkl. blädderpaneler
Bordsställ DURABLE SHERPA A4
 varianter
med 10 A4 paneler med färgad ram
 • Slagtålig plast
 • Inkl. blädderpaneler
 • Gummifötter
Blädderpanel DURABLE SHERPA A4
 14 varianter
för alla DURABLE bläddersystem, olika färger
 • Lågreflekterande
 • 10-pack olika färger
Bordsställ DURABLE FUNCTION
 varianter
för 10 eller 20 paneler, med skraptålig plastbeläggning
 • Reptålig plåtställ
 • Bordsställ
Väggställ DURABLE FUNCTION A4
för 10 paneler, paneler köps separat
 • Reptålig plåtställ
 • Väggställ

Bordsställ, Väggställ & Blädderpanel - Snabb åtkomst av dokument

Med ett bordsställ, väggställ eller en blädderpanel får du enkelt tillgång till de dokument du mest använder dagligen. Ett ställ för blädderpanel, väggställ eller en blädderpanel gör det enkelt att överskåda din information snabbt och enkelt. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av bordsställ, väggställ och blädderpanel för A4 format, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Våra olika typer av ställ

Vi har ett brett sortiment av bordsställ, väggställ och blädderpanel, men det vilken passar dig bäst? För dig som arbetar vid ett skrivbord kan ett bordsställ för A4 format vara den rätta lösningen. Vi har kompletta bordsställ med blädderpaneler i A4 format, färgkodade så det blir enkelt att hitta sektioner när man bläddrar i den, och med möjligheten att sätta dit etiketter som beskriver innehållet. Våra bordsställ kommer med gummifötter som gör att de inte glider runt på skrivbordsytan utan står stabilt under användning. Skulle det vara att du inte får plats med ett bordsställ kan ett väggställ med blädderpanel vara en lösning istället. Du kan enkelt sätta upp ditt väggställ på en vägg i närheten, det är en utmärkt lösning när man vet att flera personer behöver komma åt informationen. Istället för att ha personerna vid ditt skrivbord, sätt upp ett väggställ och få de att samlas vid den platsen istället. Skulle du behöva fler blädderpaneler går det även att köpa, det vanligaste formatet på en blädderpanel är i A4 format. Genom att använda dig av bordsställ, väggställ och blädderpaneler får du bort pappren från ditt skrivbord och får ordning och reda på din information snabbt och enkelt!

Har du frågor eller funderingar kring bordsställ, väggställ eller blädderpaneler?

Är du osäker på vilken typ av bordsställ, väggställ eller blädderpanel som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!