<

Meny

Kontorstillbehör & Kontorsutrustning

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Kontorstillbehör & Kontorsutrustning

lastkapacitet 150 kg, finns i flera färger
 12 varianter
Från 495 kr
montage på skärmvägg, flera längder
 14 varianter
Från 645 kr
montage på skärmvägg, flera längder
 14 varianter
Från 645 kr
BxDxH 1050x100x100 mm, olika färger
 varianter
Från 645 kr
i stående eller liggande A4 format, olika versioner
 10 varianter
Från 165 kr
komplett med färgsorterade paneler och etiketthållare
 varianter
Från 595 kr
volym 12 liter, säkerhetsklass P-4
975 kr
4W, 450 lumen, 2700K, varmvitt ljus
595 kr
tiltningsbar, med skyddskorg
 varianter
Från 280 kr

Kontorstillbehör & Kontorsutrustning

Att ha rätt kontorstillbehör och kontorsmaterial på kontoret underlättar att genomföra jobbet på rätt sätt under dagen. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av kontorstillbehör och kontorsmaterial, allt från monitorhållare till fläktar, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Med rätt kontorstillbehör och kontorsmaterial får du ordning och reda på jobbet

Att ha ordning och reda på sitt skrivbord är viktigt för att man ska få arbetsro och kunna fokusera på arbetet. Kontorstillbehör och kontorsmaterial som rätt skrivbordsbelysning, en papperskorg under skrivbordet, ett startset till skrivbordet eller en brevkorg för att hålla ordning på pappren gör att du får ordning och reda på vardagen. Låt inte en avsaknad av rätt kontorstillbehör och kontorsmaterial bli orsaken till att du inte är effektiv på arbetet!

Har du behov av ergonomiska hjälpmedel? Ett handledsstöd i gel och en ergonomisk mus underlättar arbetet så du undviker förslitningsskador på kroppen. Med en QI-laddare inbyggd i skrivbordet får du en plats att ladda telefonen och med en dokumenthållare blir det enkelt att läsa av viktiga papper samtidigt som du arbetar. När du väl fått ordning på ditt skrivbord kan det vara bra att titta på vilka kontorstillbehör och kontorsmaterial som kan hjälpa resten av rummet. En fläkt som håller igång cirkulationen av luft, rätt skrivbordsbelysning som inte bländar dina kollegor och andra tillbehör skapar en bra och behaglig arbetsmiljö på kontoret för dig själv och dina kollegor.

Har du frågor eller funderingar kring kontorstillbehör och kontorsmaterial?

Är du osäker på vilken typ av kontorstillbehör och kontorsmaterial som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!