Pilatesstol, konstläder, vit

Art.nr: 12- 581833

Vitt konstläder

Pilatesstol, konstläder, vit

Art.nr: 12- 581833

Vitt konstläder

3 775 kr
Exklusive moms (Inkl moms 4 718,75 kr)
Fri frakt
Sänds från vårt lager inom 3-4 dagar
3 775 kr Köp nu

Produktinformation

Pilatesstol, konstläder, vit

Pilatesstol, konstläder, vit. Pilatesstolen ger god komfort och ergonomisk arbetsställning under arbetet. En avslappnad hållning och rak rygg gör att man kan sitta längre perioder och undviker på så sätt en dålig sittställning.

Sadelstolen passar dig som vill träna upp ryggen då stolen automatiskt gör så att kroppen "koncentrerar sig på att sitta", vilket stärker och upprätthåller muskelgrupperna i ryggen och höften aktivt medan man sitter.

Sittkudden är gjord av gummi som innehåller luft och är klädd i tyg, alternativt konstläder. Stolen har ringhandtag för snabb och enkel justering av sitthöjd, du behöver inte leta efter spaken med andra ord.

Stolen finns med fyra olika sätesmekanismer som på olika sätt ger optimal ergonomisk sittställning vilket innebär att du kan sitta länge utan att känna trötthet i kroppen.

Levereras med luftpump för justering av luftkudde.

Aluminiumstativ ø 500 mm, med fem lättrullande hjul, varav två med broms.
Flexmekanism: Steglös justering av sitsvinkeln åt alla håll, justerar efter tyngdpunkten vilket ger en optimal ergonomisk sittställning. Sitsen kan vinklas 12° framåt och 1° bakåt.

Specifikationer

Pilatesstol, konstläder, vit

Färg
vit
Material
läder
Höjd (mm)
710
;