Kontorsstol Zorro

Med nackstöd

- Finns i flera färger
- Kommer med nackstöd
- Skandinavisk design

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Zorro är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 50 000 Martindale som passar till alla sorters kontor. Stolen passar dig som sitter en större del av arbetsdagen (8 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har free float som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Free float innebär att sits och rygg kan frikopplas och röra sig oberoende av varandra. Det är kroppen som bestämmer rörelseförloppet.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, viktinställning, skålad sits, säkerhetsmekanism, ställbart sittdjup, ställbart nackstöd, fotkryss av aluminium som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt. Ställbara armstöd går att köpa som tillbehör.

Hjulen är även självbromsande. När du sitter på stolen kan hjulen röra sig långsamt men när du reser dig upp bromsas stolen och stannar på samma plats.

Självbromsande hjul använder sig av vikt (eller avsaknaden av sådan) för att använda den inbyggda friktionsbromsen.

  • Rekommenderad sittid: 8h/dygn
  • Inkl. nackstöd
  • Extra bred sits
4 355 kr
Filter
beige
pink
svart
vit

;