Kontorsstol Sverigestolen 818

Med armstöd och nackstöd

− Svensktillverkad
− Premiummodell
− Många inställningsmöjligheter

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Sverigestolen 818 är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 200 000 Martindale (Capture) i olika valfria färger som passar till alla sorters kontor.

Stolen passar dig som sitter en större del av arbetsdagen (12 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Stolsryggen är ställbar i höjd och har en justerbar rygglutning på 18 grader, om du känner för att verkligen vill luta dig tillbaka när du arbetar. Den ventilerade sittdynan ger bra sittkomfort för längre perioder av sittande.

Kontorsstolen har synkrongunga som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Synkrongunga innebär att sits och rygg kan frikopplas och röra sig oberoende av varandra. Det är kroppen som bestämmer rörelseförloppet.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, ställbart nackstöd, extra förstärkt svankstöd, säkerhetsmekanism, viktinställning, rygg ställbar i höjd samt lutning, ställbart sittdjup, skålad sits, som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt.

Glidfötter och hjul för hårda golv som bromsar vid belastning går att köpa som tillbehör.

  • Rekommenderad sittid: 12h/dygn
  • Inkl. arm och nackstöd
  • Premiummodell
8 595 kr
Filter
beige
blå
grå
grön
röd

;