Kontorsstol Sverigestolen 814XL

Med högre ryggdyna och större sits

− Premiummodell
− Svensktillverkad
− Slitstarkt tyg

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Sverigestolen 814XL är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 50 000 Martindale (Gaja Classic) eller 200 000 Martindale (Capture) som passar till alla sorters kontor. Stolen passar dig som sitter en större del av arbetsdagen (12 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har knäledsgunga som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Knäledsgunga innebär att sits och rygg har en fast inställning som gungar synkront (samordnat) utifrån en vuppmekanism i främre delen av sitsen.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, viktinställning, ställbart sittdjup, bredare skålad sits, ställbart nackstöd, extra förstärkt svankstöd, ställbara armstöd i skinn, vinklingsbart ryggstöd, extra långt och stort ryggstöd, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt.

  • Rekommenderad sittid: 12h/dygn
  • Inkl. arm och nackstöd
  • För långa personer
Från 10 390 kr
Filter
beige
blå
grå
grön
röd
svart

;