Kontorsstol Sverigestolen 814 Klassikern

Med armstöd och nackstöd

− Svensktillverkad
− Premiummodell
− Två olika sorters slitstarkt tyg

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Sverigestolen 814 Klassikern är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 50 000 Martindale (Gaja Classic) eller 200 000 Martindale (Capture) som passar till alla sorters kontor. Stolen passar dig som sitter en större del av arbetsdagen (12 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har knäledsgunga som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Knäledsgunga innebär att sits och rygg har en fast inställning som gungar synkront (samordnat) utifrån en vuppmekanism i främre delen av sitsen.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, viktinställning, ställbart sittdjup, skålad sits, ställbart nackstöd, extra förstärkt svankstöd, ställbara armstöd i skinn, vinklingsbart ryggstöd som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt.

  • Rekommenderad sittid: 12h/dygn
  • Inkl. arm och nackstöd
  • Premiummodell
Från 9 230 kr
Filter
beige
blå
grå
grön
röd
svart

;