Kontorsstol Sverigestolen 9080 24H

Med armstöd och nackstöd

- 24-timmars användning
- Svensktillverkad
- Extra bekväm

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Sverigestolen 9080 24H är en kontorsstol med slitstark plyschklädsel på 60 000 Martindale eller konstläderklädsel som passar till alla sorters kontor och operatörsrum. Stolen passar dig som behöver sitta ner hela arbetsdagen (24 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har balansgunga som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Balansgunga innebär att sits och rygg har en fast inställning som gungar synkront (samordnat) utifrån en vippmekanism i mitten av stolen.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, viktinställning, sitsvinkling, skålad sits, justerbart nackstöd, justerbara och uppfällbara armstöd, inställbart svankstöd, vinklingsbar sits, vinklingsbar rygg som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt. Glidfot eller hjul till hårda golv som bromsar vid belastning går att köpa som tillbehör.

  • Rekommenderad sittid: 24h/dygn
  • Inkl. arm och nackstöd
  • Premiummodell
Från 12 265 kr
Filter
blå
grå
röd
läder
textil

;