Kontorsstol Isa

Hög ergonomi, med återvunnet tyg

- Återvunnet tyg
- Miljövänlig

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Isa är en modern kontorsstol med slitstark tygklädsel på 50 000 Martindale som består av 100 % återvunnen polyester tillverkad av begagnade plastflaskor som passar på alla sorters kontor. Stolen passar dig som sitter en större del av arbetsdagen (8 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har synkrongunga som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Synkrongunga innebär att sits och rygg kan frikopplas och röra sig oberoende av varandra. Det är kroppen som bestämmer rörelseförloppet.

Stolen kommer med hjul för hårda golv, nackstöd, säkerhetsmekanism (förhindrar katapulteffekt), viktinställning, ställbart sittdjup, rygg ställbar i höjd, plan sits, ställbara 4D armstöd (sidled, höjdled, framåt, bakåt) som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt.

Hjulen är även självbromsande. När du sitter på stolen kan hjulen röra sig långsamt men när du reser dig upp bromsas stolen och stannar på samma plats.

Självbromsande hjul använder sig av vikt (eller avsaknaden av sådan) för att använda den inbyggda friktionsbromsen.

  • Rekommenderad sittid: 8h/dygn
  • 100% återvunnet tyg
  • Basmodell
5 690 kr

;