Kontorsstol Surf

Med eller utan nackstöd, olika färger

- Svensktillverkad
- Premiummodell
- Flera färger

Kontorsstolen är en viktig detalj i din kontorsmiljö som bidrar till ditt välmående på din arbetsplats. Kontorsstol Surf är en kontorsstol med slitstark tygklädsel på 100 000 Martindale som passar till alla sorters kontor och operatörsrum. Stolen passar dig som behöver sitta ner en större del av arbetsdagen (12 h/dygn). Den är utrustad med de ergonomiska funktioner som krävs av en stol för att du ska kunna sitta bekvämt under längre perioder av arbete.

Kontorsstolen har synkrongunga som ökar ergonomin i stolen för en bekvämare sittställning. Synkrongunga innebär att sits och ryggstöd, vid frikoppling, följer kroppens rörelser synkront (samordnat).

Stolen kommer med hjul för hårda golv, rygg ställbar i höjd, ställbart sittdjup, skålad sits, inställningsbara 4D armstöd (höjd, bredd, vinkel, djup), med eller utan nackstöd, ställbart nackstöd som standard, allt för att du ska få en så ergonomisk kontorsstol som möjligt. Glidfot eller hjul till hårda golv som bromsar vid belastning går att köpa som tillbehör.

  • Rekommenderad sittid: 12h/dygn
  • Inkl. 4d armstöd
  • Premiummodell
Från 7 140 kr
Filter
blå
grå
grön
röd

;