<

Meny

Kontorsstolar & Stolstillbehör

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

Populära produkter i Kontorsstolar & Stolstillbehör

hög ergonomi, med återvunnet tyg
 varianter
Från 4 395 kr
för hårda golv, L 1200 mm
 varianter
Från 625 kr
LxB 900x700 mm, svart
835 kr
med pump, i tyg, konstläder eller ull-klädsel
 14 varianter
Från 1 395 kr

Kontorsstolar & Stolstillbehör

En förutsättning för att du ska få en bra arbetsdag på jobbet är att du har de verktyg som behövs. Med en dålig kontorsstol, inget golvskydd, ingen ståmatta eller ergonomiska stolar får du snabbt en sämre arbetsdag på din arbetsplats. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av kontorsstolar, skrivbordsstolar, golvskydd och mattskydd, ergonomiska stolar som sadelstolar, balansstolar, sittbollar samt ståmattor för ditt kontor. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Så skapar du en bra ergonomisk arbetsplats

En ergonomisk kontorsstol eller skrivbordsstol bidrar till ditt välmående under din arbetsdag. Med rätt typ av kontorsstol eller skrivbordsstol får du en bra ergonomisk sittställning under dagen som hjälper dig att undvika problem med hälsan. Din kontorsstol eller skrivbordsstol är inte bra viktig för din ergonomi, den är lika viktig i sin design. En snyggt designad kontorsstol eller skrivbordsstol lyfter utseendet på kontoret, vilket kan vara ett viktigt inslag i känslan du får för din arbetsplats. Om du använder din kontorsstol hela dagen och flyttar på den ofta slits golvet eller mattan på ditt kontor snabbt. Det är därför det är viktigt att använda sig av ett golvskydd eller mattskydd. Med ett golvskydd eller mattskydd skyddar du ditt golv eller din matta från att bli utsliten, vilket håller kontoret fräscht och snyggt längre. Har du behov av att få extra stöd under tiden du sitter ner kan ett fotstöd vara en bra lösning. Ett fotstöd hjälper dig att få upp benen i rätt nivå, och kan vara en utmärkt lösning för de gånger man känner man inte når ner tillräckligt med sina fötter.

För de tillfällen man inte vill sitta ner eller där man har ett höj och sänkbart skrivbord, kan en avlastande ståmatta vara rätt lösning. Att kunna variera sin arbetsställning under arbetsdagen är viktigt, det skapar rörelse i kroppen och får igång blodcirkulationen. En ståmatta avlastar dina knän och leder och hjälper dig att klara av längre perioder av stående. Med en ståmatta på ditt kontor får du direkt ett ergonomiskt hjälpmedel som hjälper dig under arbetsdagen. För mer ergonomiskt sittande kan en sadelstol, balansstol eller sittboll vara rätt lösning för en bättre arbetsdag. En sadelstol, balansstol eller sittboll hjälper dig få rätt ergonomisk sittställning under din arbetsdag. Med en sadelstol, balansstol eller sittboll arbetar du med överkroppen för att stabilisera din kropp, vilket skapar ett aktivt sittande under dagen. En sadelstol, balansstol eller sittboll bygger upp din muskulatur och hjälper dig förbättra din hållning, vilket kan hjälpa dig förebygga arbetsrelaterade skador med tiden.

Har du frågor eller funderingar kring hur du kan förbättra på din arbetsplats?

Är du osäker på vilken typ av kontorsstol, skrivbordsstol, golvskydd eller mattskydd, ståmatta, sittboll, balansstol eller sittboll som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi erbjuder alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!