<

Meny

Laptopskåp & Laddskåp - Robusta och säkra

Läs mer

Alltid fraktfritt
och 7 års garanti
– helt enkelt

per sida
Visning
Laptopskåp Lamsi
 varianter
10-fack, med eller utan eluttag
 • Instegsmodell
 • Enkel laddning
 • Säker förvaring
Laptopvagn Laskas
 varianter
16-fack, med eluttag, nyckel eller kodlås
 • Instegsmodell
 • Enkel laddning
 • Säker förvaring
Laddvagn Lunen
30-fack, med nyckellås och eluttag
 • Basmodell
 • Enkel laddning
 • Säker förvaring
Laptopskåp Sono
 varianter
med eller utan eluttag
 • Kraftig konstruktion
 • Med eller utan eluttag

Laptopskåp & Laddskåp - Robusta och säkra

Med ett laptopskåp eller laddskåp får du en säker laddning av alla typer av batterier, även om de sitter i en mobil, laptop, dator eller är ett cykelbatteri. Ett laptopskåp eller laddskåp är en trygg investering för säkerheten på företaget, inte bara när det kommer till laddning utan även för inbrottssäkerheten. Vi på Gerdmans har ett brett utbud av laptopskåp och laddskåp för mobiltelefoner, datorer och andra behov. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Varför bör man ha ett laptopskåp eller laddskåp?

Vår vardag har blivit mer och mer teknisk, vi har alla en elektronisk produkt med någon form av batteri som behöver laddas. Vi behöver ha en förvaringslösning där vi även har möjligheten att ladda våra batterier utan att behöva övervaka laddningen. Vår vardag kräver nya lösningar som vi inte hade behov av tidigare helt enkelt, och det är här ett laptopskåp eller ett laddskåp kommer in. Ett laptopskåp eller laddskåp passar utmärkt in i offentliga miljöer, på företag eller i en skolmiljö. Eleverna får möjligheten att låsa in sina mobiler under lektionstid och samtidigt kunna ladda, eller varför inte ladda de anställdas laptops över natten så alla kan börja arbeta direkt på morgonen med ett fulladdat batteri i sin laptop?

Våra laptopskåp och laddskåp kommer med inbyggda eluttag, men går även att få tag på utan eluttag. Varför skulle man välja ett skåp utan eluttag tänker du? Din förvaring blir i så fall inte en möjlighet för att laddning, utan fungerar istället som en säker förvaring av produkter med batterier. Våra laptopskåp eller laddskåp har inbyggd ventilering vilket gör att din elektronik får bra lufttillflöde och inte överhettas under tiden de laddas i skåpen. Har du behov av en mobil lösning är en laddvagn en utmärkt lösning. Med en laddvagn får du samma funktioner som vid ett skåp, men med fördelen att din laddvagn enkelt går att förflytta mellan lokalerna. En laddvagn är ett utmärkt hjälpmedel i till exempel skolan när man vill ha en förvaringslösning samt laddning av laptops eller ipads som används i flera olika lokaler. Vår laddvagn kommer med lås som standard, välj mellan kodlås eller cylinderlås.

Har du frågor eller funderingar kring laptopskåp, laddskåp eller laddvagn?

Är du osäker på vilken typ av laptopskåp, laddskåp eller laddvagn som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Gerdmans, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Vi har alltid 7 års garanti och fri frakt, oberoende vad du köper för produkt. Vi har även 30 dagars fri returrätt på alla köp, och kan skicka det mesta från vårt lager inom 24 timmar.

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!